"Ha egy jó testre vágysz"
 

Zsírégetők, amik valóban hatnak.

Akik igazán ismernek, tudják hogy akkor is el szoktam mondani a véleményemet, ha épp az üzleti érdekeim nem indokolnák. Úgy gondolom ez kell ahhoz, hogy hiteles tudjak maradni.

Az előbbiekből kiindulva és rengeteg táplálék kiegészítőt kipróbálva kijelentem csodaszerek nincsenek.

Van viszont pár hatóanyag amik segíthetik a fogyást. Tehát első a diéta, azután a testedzés és ha ezek rendben vannak, akkor jöhetnek a táplálékkiegészítők.

Tehát amik hatnak:

L-Carnitin:
egy aminósav, amelynek a zsírlebontásban és az energiatermelésben van szerepe. A zsírsavakat a  sejtekbe való szállításért felelős, ahol energia képződik és a zsírok elégnek. Az izomláz enyhítésére is eredményesen használható. Növeli az állóképességet, késlelteti a fáradságot. (Scitec: Carni-X, Carni-Fx, Mega Carni-X)

Yohimbine:
hatóanyaga blokkol egy olyan receptort, amely nagy mennyiségben megtalálható a makacs zsírpárnákban. Ezek a receptorok szűkíti az ereket és gátolják a zsírégetést. A yohimbinevel a zsírégetés újra beindítható.(Scitec: Alfa burn)

HCA:
a test zsírégető enzimeinek az aktivitását növeli így a szénhidrátok zsírrá történő átalakítása nehezebbé válik. Így fogyás indul be. (Scitec: HCA)

Chitosan:
ezt a hatóanyagot a rákok páncéljából vonják ki és tulajdonsága, hogy a zsírokat mágnesként vonzza magához a gyomorban, mielőtt még felszívódnának. (Scitec: HCA-chitosan)

Zöldtea kivonat:
a testhőmérséklet emelkedésén keresztül emeli az energiafelhasználást. (Scitec: Tea-x) Ha az összes működő zsírégető hatóanyagot szeretnéd egy termékben alkalmazni, akkor a Reform zsírégetőt válaszd.

CLA, omega 3, eszenciális zsírsavak:
ezek a nélkülözhetetlen zsírsavak a diétás étkezés támogatói, hiszen a legtöbb diéta hibásan teljesen zsírmentes, pedig a szervezetünknek megfelelő mennyiségű és minőségű zsírra is szüksége van, hogy a hormonrendszer, a vitaminfelszívódás és egyéb élettani folyamatok zavartalan működéséhez. (Scitec: CLA, Omega3)

Ha nem viszünk be eszenciális zsírsavat a diétánkhoza szervezetünk ragaszkodni fog a meglévő zsírtartalékaihoz. Energiabevitelünk 10%-át tegyék ki eszenciális zsírsavak az eredményes fogyás érdekében.

Scitec táplálékkiegészítőket Magyarországon legolcsóbban az Iron Bull Fitnessben vásárolhatsz.

 

I.B.F. Gyuri
Tel: 70/331-9893

 
2009, Bomba forma, | 9431 Fertőd, Liszt Ferenc u. 14. | Telefon: 06-70/331-9894 | info@bombaforma.hu